Covoare de cauciuc

Firma noastra comercializeaza la preturi avantajoase covoare de cauciuc de uz general sau industrial, utilizabile in diverse scopuri si destinatii, de exemplu pentru plasare pe pardoseala in scop izolator sau cu orice aplicatie generala. Marfurile sunt aduse din import, au diverse grosimi si suprafata lisa (dreapta), asa dupa cum puteti vedea in sortimentatia noastra de mai jos.

Oferim spre vanzare variantele uzuale de covor de cauciuc si anume cauciuc SBR, cu insertie textila sau fara (de uz general), covor cauciuc SBR antiderapant, cu suprafete diverse.  

Variante speciale:

- cauciuc NBR (rezistent la uleiuri);

- cauciuc siliconic, translucid, rezistent la temperaturi inalte si la unele substante chimice.

Suprafata covorului de cauciuc este neteda sau functie de model poate fi antiderapant, cu linii, buline etc.

Pentru detalii, va rugam sa consultati informatia publicata mai jos sau sa ne contactati telefonic.

Vedere de ansamblu:
Vizualizare

Covor cauciuc NBR fara insertie textila, 2/1200 mm, negru, 1 ml

(0)
Comenzi (3)
86.00 Lei

Covor de cauciuc pentru uz special, rezistent la uleiuri (NBR) fara insertie textila, cu grosime de 2 mm, disponibil la vanzare la metru liniar sau la role de 10 metri lungime. Suprafata covorului este lisa (dreapta), avand o latime de 1200 mm, standardizata.Avantaje: material foarte rezistent, flexibil, moale, amortizeaza socurile, rezistent l..

Vizualizare

Covor cauciuc antiderapant cu buline, 3/1200 mm, negru, 1 ml

(0)
Comenzi (4)
101.15 Lei

Covor de cauciuc antiderapant cu buline, avand grosime de 3 mm, disponibil la vanzare la metru liniar sau la role de 10 metri lungime. Suprafata antiderapanta a covorului poate prezenta diverse modele: linii late, linii inguste, striatii, buline. Latimea acestui tip de covor este de 1200 mm, fiind standardizata. Avantaje: material foarte rez..

Vizualizare

Covor cauciuc antiderapant cu linii inguste, 4/1200 mm, negru, 1 ml

(0)
Comenzi (5)
130.90 Lei

Covor de cauciuc antiderapant cu linii inguste, avand grosime de 4 mm, disponibil la vanzare la metru liniar sau la role de 10 metri lungime. Suprafata antiderapanta a covorului poate prezenta diverse modele: linii late, linii inguste, striatii, buline. Latimea acestui tip de covor este de 1200 mm, fiind standardizata. Avantaje: material foar..

Vizualizare

Covor cauciuc antiderapant cu linii late, 5/1200 mm, negru, 1 ml

(0)
Comenzi (0)
160.65 Lei

Covor de cauciuc antiderapant cu linii late, avand grosime de 5 mm, disponibil la vanzare la metru liniar sau la role de 10 metri lungime. Suprafata antiderapanta a covorului poate prezenta diverse modele: linii late, linii inguste, striatii, buline. Latimea acestui tip de covor este de 1200 mm, fiind standardizata. Avantaje: material foarte..

Vizualizare

Covor cauciuc antiderapant cu striatii, 6/1200 mm, negru, 1 ml

(0)
Comenzi (4)
190.60 Lei

Covor de cauciuc antiderapant cu striatii, avand grosime de 6 mm, disponibil la vanzare la metru liniar sau la role de 10 metri lungime. Suprafata antiderapanta a covorului poate prezenta diverse modele: linii late, linii inguste, striatii, buline. Latimea acestui tip de covor este de 1200 mm, fiind standardizata. Avantaje: material foarte re..

Vizualizare

Covor cauciuc antiderapant cu striatii, 8/1200 mm, negru, 1 ml

(0)
Comenzi (2)
310.00 Lei

Covor de cauciuc antiderapant cu striatii, avand grosime de 8 mm, disponibil la vanzare la metru liniar sau la role de 10 metri lungime. Suprafata antiderapanta a covorului poate prezenta diverse modele: linii late, linii inguste, striatii, buline. Latimea acestui tip de covor este de 1200 mm, fiind standardizata. Avantaje: material foarte re..

Vizualizare

Covor cauciuc NBR cu insertie textila, 10/1200 mm, negru, 1 ml

(0)
Comenzi (8)
381.00 Lei

Covor de cauciuc pentru uz special, rezistent la uleiuri (NBR) cu insertie textila, cu grosime de 10 mm, disponibil la vanzare la metru liniar sau la role de 10 metri lungime. Suprafata covorului este lisa (dreapta), avand o latime de 1200 mm, standardizata. Avantaje: material foarte rezistent, flexibil, moale, amortizeaza socurile, rezistent..

Vizualizare

Covor cauciuc NBR cu insertie textila, 2/1200 mm, negru, 1 ml

(0)
Comenzi (6)
95.20 Lei

Covor de cauciuc pentru uz special, rezistent la uleiuri (NBR), cu insertie textila, avand grosime de 2 mm, disponibil la vanzare la metru liniar sau la role de 10 metri lungime. Suprafata covorului este lisa (dreapta), avand o latime de 1200 mm, standardizata.Avantaje: material foarte rezistent, flexibil, moale, amortizeaza socurile, rezistent ..

Vizualizare

Covor cauciuc NBR cu insertie textila, 20/1200 mm, negru, 1 ml

(0)
Comenzi (0)
830.46 Lei

Covor de cauciuc pentru uz special, rezistent la uleiuri (NBR) cu insertie textila, cu grosime de 20 mm, disponibil la vanzare la metru liniar sau la role de 10 metri lungime. Suprafata covorului este lisa (dreapta), avand o latime de 1200 mm, standardizata. Avantaje: material foarte rezistent, flexibil, moale, amortizeaza socurile, rezistent..

Vizualizare

Covor cauciuc NBR cu insertie textila, 3/1200 mm, negru, 1 ml

(0)
Comenzi (0)
134.00 Lei

Covor de cauciuc pentru uz special, rezistent la uleiuri (NBR) cu insertie textila, cu grosime de 3 mm, disponibil la vanzare la metru liniar sau la role de 10 metri lungime. Suprafata covorului este lisa (dreapta), avand o latime de 1200 mm, standardizata. Avantaje: material foarte rezistent, flexibil, moale, amortizeaza socurile, rezistent ..

Vizualizare

Covor cauciuc NBR cu insertie textila, 4/1200 mm, negru, 1 ml

(0)
Comenzi (10)
186.00 Lei

Covor de cauciuc pentru uz general sau industrial (NBR) cu insertie textila, cu grosime de 4 mm, disponibil la vanzare la metru liniar sau la role de 10 metri lungime. Suprafata covorului este lisa (dreapta), avand o latime de 1200 mm, standardizata. Avantaje: material foarte rezistent, flexibil, moale, amortizeaza socurile, material versat..

Vizualizare

Covor cauciuc NBR cu insertie textila, 5/1200 mm, negru, 1 ml

(0)
Comenzi (2)
226.00 Lei

Covor de cauciuc pentru uz special, rezistent la uleiuri (NBR), cu insertie textila, cu grosime de 5 mm, disponibil la vanzare la metru liniar sau la role de 10 metri lungime. Suprafata covorului este lisa (dreapta), avand o latime de 1200 mm, standardizata. Avantaje: material foarte rezistent, flexibil, moale, amortizeaza socurile, rezistent..

Vizualizare

Covor cauciuc NBR cu insertie textila, 6/1200 mm, negru, 1 ml

(0)
Comenzi (4)
250.00 Lei

Covor de cauciuc pentru uz special, rezistent la uleiuri (NBR) cu insertie textila, cu grosime de 6 mm, disponibil la vanzare la metru liniar sau la role de 10 metri lungime. Suprafata covorului este lisa (dreapta), avand o latime de 1200 mm, standardizata. Avantaje: material foarte rezistent, flexibil, moale, amortizeaza socurile, rezistent ..

Vizualizare

Covor cauciuc NBR cu insertie textila, 8/1200 mm, negru, 1 ml

(0)
Comenzi (0)
310.00 Lei

Covor de cauciuc pentru uz special, rezistent la uleiuri (NBR) cu insertie textila, cu grosime de 8 mm, disponibil la vanzare la metru liniar sau la role de 10 metri lungime. Suprafata covorului este lisa (dreapta), avand o latime de 1200 mm, standardizata. Avantaje: material foarte rezistent, flexibil, moale, amortizeaza socurile, rezistent ..

Vizualizare

Covor cauciuc NBR fara insertie textila, 1/1200 mm, negru, 1 ml

(0)
Comenzi (1)
59.50 Lei

Covor de cauciuc pentru uz special, rezistent la uleiuri (NBR) fara insertie textila, cu grosime de 1 mm, disponibil la vanzare la metru liniar sau la role de 10 metri lungime. Suprafata covorului este lisa (dreapta), avand o latime de 1200 mm, standardizata. Avantaje: material foarte rezistent, flexibil, moale, amortizeaza socurile, reziste..

Listeaza de la 1 la 15 din 53 (4 pagini)