Materiale tehnice

Comercializam pasla de calitate superioara - sub forma de foi intregi - obtinuta din lana naturala. Materialul poate fi rulat cu usurinta pentru a facilita transportul.

Pasla tehnica poate fi folosita intr-o gama larga de aplicatii, cum ar fi: etansari, aplicatii de filtrare, preluari si amortizari de vibratii, respectiv in operatii de slefuire si lustruire; poate fi montata pe slefuitor de mana cu vibratii pentru a fi utilizata in acest scop.

Pasla este un material versatil, cu o gama foarte larga de aplicatii. Fiind un produs relativ familiar publicului, fiecare client poate gasi noi aplicatii originale pentru acest produs. Pasla se remarca prin calitati cum ar fi rezistenta, izolarea termica si fonica, proprietatile elastice, antivibratie s.a.m.d. Asa dupa cum am mentionat anterior, pasla pe care o comercializam este produsa din lana naturala, ea fiind realizata prin presare. Se recomanda pentru aplicatii industriale, tehnice, de filtrare, etansari, structuri de protectie, pentru slefuire sau lustruire.


Produsul este disponibil intr-o singura culoare: gri-crem. Pentru alte detalii si oferta completa, va rugam sa ne sunati.